USA lennuväe UFO-vaatlused

Laevad, lennukid, tankid... Kõik sõjatehnikast.
Vasta
ekacariya
Liige
Kontakt:

Re: USA lennuväe UFO-vaatlused

Postitus Postitas ekacariya »

Leo kirjutas: 11 Sept, 2025 12:05 Fortel on ka mingi uuhuu tööle võetud? Ma soovin vähem uhuud, enamik ufosid on osutunud uue tehnika katsetusteks ja loodusnähtudeks
Põhimõtteliselt see väide on vale. Enamik UFO sid on TÕLGENDATUD uue tehnika katsetusteks, loodusnähtusteks jne...reaalselt uuritud neid nähtusi põhjalikult enamasti ei ole. Loe näiteks inglisekeelsest Wikipediast "Project blue book" kohta jne.
Leo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Leo »

OK, mä voin sitten jatkossa pistää nää vastaukset suomeksi, jos näin on parempi? Usko huviksesi, jos kyseessä on joku salainen testi, niin tietysti siitä ei kerrota mitään julkisuuteen, vaan keksitään joku uskottava peitetarina, ufoilu ja alienit ovat yksi niistä kun totuus haittaisi kansallista turvallisuutta. Sorri, mun pitää nyt mennä tekee oikeita hommia, en valitettavasti pysty enää keskustelemaan mikkihiiriaiheista. Mä poistan piikit tästä aiheesta enkä aio jatkaa keskustelua. Kiitoksia tästä ja mukavaa kesän jatkoa!
lennumudelist
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas lennumudelist »

Kuna mul avanes täna võimalus vaadata mitut isetekkelist lennushowd ja teha ufovideosi, mis meenutavad veidi USA lennuväe kehvemaid udupilte (ning millega saaks ilma konteksti teadmata panna inimesi arvama igasugu asju), siis mõtlesin et jagan.

Enamus USA lennuväe ufovideotest on termovaatlused. Kõrge lahutusvõimega varianti nad ei taha väga avaldada, et oma võimekusi mitte maailmale reklaamida. Võimalik, et vanemate lennukite ja droonide optilised moodulid ei olegi maailma parimad. No mina ei pea kartma, et mul ülemäära võimekusi on, pigem blufin suuremaks ja avaldada tohin kah.

Ühe päeva märkmed:

- enamus sooje asju, mis on liiga kaugel või pole fookuses, paistavad ümara mulli moodi
- lind on pulseeriv, rapleva lennuga ümar mull (liuglev lind on ühtlaselt kulgev ümar)
- putukas on võbelev ümar mull, kes läbib vaatevälja ruttu ning jätab jälje
- 33 000 jala kõrgusel olev reisilennuk on sirgelt kulgev ümar mull, mis on palju suurem kui ta peaks olema (nii palju megavatte)
- päikesekoer ja läätsehelk on kaares liikuvad ümarad asjad (NB: Päike on tabu, termokaamera päikesesse keeramine rikub selle ajutiselt või jäädavalt)

Arvestades, et ma termovaatluse süsteemi treeninguks andmeid kogudes suutsin ühe päevaga tekitada omale pool tosinat ufot, mille puhul kriipsutab U maha ning muudab need FO-videoteks ainult FlightRadar, oma silm (nägin lindu või putukaid) või oma kõrv (kuulsin reaktiivmootorit), kipun ma arvama, et piloodid näevad õhus ikka kohutavalt palju igasugust sodi, ning mõnikord presenteerib sodi end nii imelikult, et seda peetakse ei tea milleks.

Puhas termovaatlus toodab kohutavalt sõnnikut, multispektraalne vaatlus aitab pärlid sõnnikust eristada.
Manused
Läätsehelk
Läätsehelk
laatsehelk.jpg (27.44 KiB) Vaadatud 191 korda
Reisilennuk ja lind
Reisilennuk ja lind
reisilennuk_10km_ja_lind_100m.jpg (20.92 KiB) Vaadatud 191 korda
Reisilennuk ja putukas
Reisilennuk ja putukas
reisilennuk_6km_ja_putukas_2m.jpg (20.33 KiB) Vaadatud 191 korda
lennumudelist
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas lennumudelist »

P.S. Eriti huvitavaid "objekte" suudavad moodustada rändlinnud. Haned suutsid koos lennukiga pildile trügida. Lendavad palehigis lõunasse, formatsioonis hoiavad vahet meetri jagu, termokaamera jaoks üks "objekt". Individuaalsed linnud tulid pildile, kui küllalt lähedale jõudsid. Kaugemalt vaataks, et "sigarikujuline tähelaev" ja saaks kobeda uforaporti.
Manused
Haned lõpuks eristatavad
Haned lõpuks eristatavad
haned_eraldi.jpg (23.14 KiB) Vaadatud 100 korda
Haned veelkord
Haned veelkord
haned3.jpg (35.18 KiB) Vaadatud 100 korda
Haned 1
Haned 1
haned.jpg (28.45 KiB) Vaadatud 100 korda
Vasta

Kes on foorumil