Õhutõrje

Sõjaväelised erialad. Elutsükkel väljaõppest kuni reservist kustutamiseni. Nii nippidest kui ka relvadest/vahenditest.
Vasta
isonts
Liige
Kontakt:

Re: Õhutõrje

Postitus Postitas isonts »

Peeter kirjutas: 10 Okt, 2025 12:40 Teen vist õhtul veel ühe postituse just teemal kes kellele millele allub ja kes kui tähtis on või ei ole. Sest tundub, et veel ei saada oma rollidest aru. Ja ma ei taha sellega kedagi isiklikut solvata, vaid olukord vajab selgitamist. Mõtlen veel õhtuni, aga kui ma seda teen, siis tõenäoliselt kasutan ka karme/räigeid sõnu ja mõtteid ja väljendeid (ja osa veel bold-is). Mulle tundub, et teisiti ei tule välja. Kuigi mulle nii ei meeldi kirjutada ega rääkida.
Nagu telesaadete eel siis: Olge hoiatatud: Antud postitus on iseseisvalt lugemiseks alla 12(14)(16) aasta vanustele keelatud ja vajab vanemlikke selgitusi.
Alluvusega on meil kodus väga lihtne. Kõik on ilmselt diviisi näpude vahel. See ei vähenda õhutõrje tähtsust ja rolli. Ei pea isiklikult võtma.
Kui oleks minu teha siis mina paneks tunduvalt suurem raha pikamaa õhutõrje alla, kui seni on seda tehtud.
Tommi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tommi »

Pikamaa õhutõrje on luksus, mida saavad lubada endale need, kelle maavägi on piisavalt tugev, et rinnet hoida. Meie oleme sellest veel õige kaugel.
Peeter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter »

Tommi kirjutas: 10 Okt, 2025 14:06 Pikamaa õhutõrje on luksus, mida saavad lubada endale need, kelle maavägi on piisavalt tugev, et rinnet hoida. Meie oleme sellest veel õige kaugel.
Vat täpselt! Ja mitte ainult pikamaa, vaid ka keskmaa ÕT. Ja mitte ainult ÕT, vaid kka muud spetsiifilisemad instrumendid.
Ja siit edasi tuleb aru saada, et luksus pole olnud ja ka ei ole see ese, mis oleks iga matsi kasutada, käsutada ja möliseda.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist