Riigikaitse eelarve

Vasta
nimetu
Liige
Kontakt:

Re: Riigikaitse eelarve

Postitus Postitas nimetu »

Kriku kirjutas: 08 Nov, 2025 8:17
Meelis Kiili kirjutas:Ma toon näiteks Soome: Soomel ei ole olnud väga kõrged kaitsekulud
Võrreldes meie võimalustega ikka olid ja on küll.
Selle tõestuseks on mul veel parem graafik:
nimetu kirjutas: 29 Jaan, 2018 13:49 Pilt
Ma ütleks, et 25 kordne vahe on ikka päris suur.
lennumudelist
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas lennumudelist »

Kapten Trumm kirjutas: 11 Nov, 2025 9:51 Tuleks üks õhtu maha istuda ja kirjutada põhistatud vastus, umbes üks ajalehe lehekülg ja lehed avaldavad selle kindla peale.
Akf Martin Herem täpselt seda juba eile tegi - postitused olid ajakirjanduse jaoks õige pikkusega, iga murekoha jaoks tosin rida, ning ERR korjas sotsiaalmeediast üles. Minule oli arusaadav lugeda.

Kaitseväe suuruse korrigeerimine (relvastusega katmata massiarmeest tegelikult relvastatud väiksemaks armeeks) - see vist polnud tema ajal tehtud otsus, ta ei puudutanud seda.

https://www.err.ee/1609853841/herem-kri ... i-projekti
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

"Kokkuvõttes tundub "riigikaitseraportiks" pretendeerivasse teksti antud teema sellisel kujul sissetoomine lihtsalt ühe käepärase vahendina kellegi halvustamiseks. Aina rohkem jääb mulje, et tegemist on "kirjaga Prostokvašinost", kus mitu tegelast on kirja kokku pannud, kuid lõpuks pole ühtegi mõistlikku inimest seda tervikuna läbi lugenud," lausus Herem.
Ma ei väsi seda kordamast, et suurt intellekti panust nõudvad kirjatööd tuleb teha ise, mitte lasta seda AI-l teha.
Kuskohast AI võtab eestikeelset infot EKV probleemide kohta? Ma arvan, et enamikus tuleb see Kunnase kirjutistest, mida on terve raamatu jagu ("Takerdunud rünnak"). Kõik see värk on ju ka netis ilmunud (antud raamat ongi artiklite kogumik).

See ehk seletabki sellise süzee hüplikuse ja lõdvavõitu seose.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline