Kas keegi...

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
skeletondude
Liige
Kontakt:

Kas keegi...

Postitus Postitas skeletondude »

Kas keegi teab,kas ZVEZDA 3595 http://www.zvezda.org.ru/?lng=eng&nav=1&nov=2&set=3595 komplektis on "Terrain elements" ?
skeletondude
Liige
Kontakt:

Re: Kas keegi...

Kas tõesti keegi ei tea? :(
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Pilti vaadates tundub seal 1 kivi olema millele snaiper püssi toetab.... No ja kuna jutt on mitmusest siis ilmselt on kaks kokkuliimitavat kivi :)

Tegelikult ma ei tea, pole seda komplekti sellise pilguga vaadanud. Küll aga olen noid mehikesi näinud, täitsa kenad. Samuti on kena komplekt zvezda vene snaiprid, seal veel boonusena vattkuuest/gaasimaskist/kiivrist tehtud peibutis kaasas .
Minu arust ei tasu neid "looduselemente" kunagi tõsiselt võtta , metsast või mererannast saad palju kenama juurika või kivi.
skeletondude
Liige
Kontakt:

Joss Metsast kirjutas:Pilti vaadates tundub seal 1 kivi olema millele snaiper püssi toetab.... No ja kuna jutt on mitmusest siis ilmselt on kaks kokkuliimitavat kivi :)

Tegelikult ma ei tea, pole seda komplekti sellise pilguga vaadanud. Küll aga olen noid mehikesi näinud, täitsa kenad. Samuti on kena komplekt zvezda vene snaiprid, seal veel boonusena vattkuuest/gaasimaskist/kiivrist tehtud peibutis kaasas .
Minu arust ei tasu neid "looduselemente" kunagi tõsiselt võtta , metsast või mererannast saad palju kenama juurika või kivi.
Siis on hea.Ma praegu mõtlengi,et võtaks midagi huvitavamat ette.Kuna venelasi mul terve kapp täis aga sakslasi on ainult pihutäis ,vähemgi :P
Aga,inimesed,jagage infot,kui olete kokku neid mõlemat kokku pannud :roll:
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Miramax »

Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist