Kas keegi...
-
- Liige
- Kontakt:
Kas keegi...
Kas keegi teab,kas ZVEZDA 3595 http://www.zvezda.org.ru/?lng=eng&nav=1&nov=2&set=3595 komplektis on "Terrain elements" ?
-
- Liige
- Kontakt:
Re: Kas keegi...
Kas tõesti keegi ei tea? 

-
- Liige
- Kontakt:
Pilti vaadates tundub seal 1 kivi olema millele snaiper püssi toetab.... No ja kuna jutt on mitmusest siis ilmselt on kaks kokkuliimitavat kivi 
Tegelikult ma ei tea, pole seda komplekti sellise pilguga vaadanud. Küll aga olen noid mehikesi näinud, täitsa kenad. Samuti on kena komplekt zvezda vene snaiprid, seal veel boonusena vattkuuest/gaasimaskist/kiivrist tehtud peibutis kaasas .
Minu arust ei tasu neid "looduselemente" kunagi tõsiselt võtta , metsast või mererannast saad palju kenama juurika või kivi.

Tegelikult ma ei tea, pole seda komplekti sellise pilguga vaadanud. Küll aga olen noid mehikesi näinud, täitsa kenad. Samuti on kena komplekt zvezda vene snaiprid, seal veel boonusena vattkuuest/gaasimaskist/kiivrist tehtud peibutis kaasas .
Minu arust ei tasu neid "looduselemente" kunagi tõsiselt võtta , metsast või mererannast saad palju kenama juurika või kivi.
-
- Liige
- Kontakt:
Siis on hea.Ma praegu mõtlengi,et võtaks midagi huvitavamat ette.Kuna venelasi mul terve kapp täis aga sakslasi on ainult pihutäis ,vähemgiJoss Metsast kirjutas:Pilti vaadates tundub seal 1 kivi olema millele snaiper püssi toetab.... No ja kuna jutt on mitmusest siis ilmselt on kaks kokkuliimitavat kivi

Aga,inimesed,jagage infot,kui olete kokku neid mõlemat kokku pannud

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist