VILLA ANDROPOFF
-
- Liige
- Kontakt:
VILLA ANDROPOFF
Teab keegi, kas on Andropov isiklikult külastanud villa Andropoffi Pärnus? a mis aastal? tean et Eestis tal meeldis puhata.... 

-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
1978 - täiesti võimalik. Siis liikus vana veel ilma juhtmeta ringi. 78 aastal juhtus ju veel ühtteist. Artur Vader viskas lusika sahtlisse, Käbini asemele hakati Karl Vainot seadma ja anti välja direktiiv vene keele tähtsuse kohta "teise emakeelena". Mingil sel ajal asendas ka senist haridusministrit Elsa Grechkina. Küllap sellisel huvitaval ajal võis ka vana KGB jõmm kohal olla.
Endiste hoonete kohta peaks seal majas olema fotosid. Kui pled sealtkandi mees, siis mine julgelt ja küsi näha. Peahoone oli tunduvalt lihtsam ehitis.
Endiste hoonete kohta peaks seal majas olema fotosid. Kui pled sealtkandi mees, siis mine julgelt ja küsi näha. Peahoone oli tunduvalt lihtsam ehitis.
Et notre Parole s'appelle Fidélité !
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
http://www.villaandropoff.fi/history.shtml?est
Esialgu selline link,aga see on sul vist omalgi olemas. Pole praegu samuti sinnakanti asja, seepärast saatsin e.maili teel järelpärimise. Loodan, et minu pärisnimi nii paljukest ikka maksab, et nad vastuseta ei jäta. Kui aga ei aita siis katsun muud moodi saada. Olin seal viimati ise talvel, koht on väga asjalik.
Esialgu selline link,aga see on sul vist omalgi olemas. Pole praegu samuti sinnakanti asja, seepärast saatsin e.maili teel järelpärimise. Loodan, et minu pärisnimi nii paljukest ikka maksab, et nad vastuseta ei jäta. Kui aga ei aita siis katsun muud moodi saada. Olin seal viimati ise talvel, koht on väga asjalik.
Et notre Parole s'appelle Fidélité !
-
- Liige
- Kontakt:
See link on jah mul olemas... Kuid sealt ma pole midagi leidnud väljaarvates mõned ehitised, mis on peahoonest kõrval ja võib olla nad on seal seisnud enne uue hoone ehitamist.
Minu raamat "Kaarli Goolem" (mida millegi pärast just Tõnismäe sündmuste ajal keegi ei tahtnud kirjastada, isegi venemaa kirjastused) on osaliselt siin http://www.proza.ru/author.html?petrjakov
Ja see tuleb vist eelvimane peatükk...
Minu raamat "Kaarli Goolem" (mida millegi pärast just Tõnismäe sündmuste ajal keegi ei tahtnud kirjastada, isegi venemaa kirjastused) on osaliselt siin http://www.proza.ru/author.html?petrjakov
Ja see tuleb vist eelvimane peatükk...

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist