VILLA ANDROPOFF

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Dmitri Petrjakov
Liige
Kontakt:

VILLA ANDROPOFF

Postitus Postitas Dmitri Petrjakov »

Teab keegi, kas on Andropov isiklikult külastanud villa Andropoffi Pärnus? a mis aastal? tean et Eestis tal meeldis puhata.... :)
Charlemagne
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Charlemagne »

Kui ma nüüd ei eksi, siis praegust hoonet mitte, see valmis tiba pärast seda, kui vanal kagebiidil juhe seinast välja tõmmati. Küll aga endist kompleksi ja seda korduvalt.
Et notre Parole s'appelle Fidélité !
Dmitri Petrjakov
Liige
Kontakt:

Charlemagne kirjutas: Küll aga endist kompleksi ja seda korduvalt.
Aga kuidas see endine välja nägi?
Ja kas kuskil 1978 aastal käis?
Charlemagne
Liige
Kontakt:

1978 - täiesti võimalik. Siis liikus vana veel ilma juhtmeta ringi. 78 aastal juhtus ju veel ühtteist. Artur Vader viskas lusika sahtlisse, Käbini asemele hakati Karl Vainot seadma ja anti välja direktiiv vene keele tähtsuse kohta "teise emakeelena". Mingil sel ajal asendas ka senist haridusministrit Elsa Grechkina. Küllap sellisel huvitaval ajal võis ka vana KGB jõmm kohal olla.
Endiste hoonete kohta peaks seal majas olema fotosid. Kui pled sealtkandi mees, siis mine julgelt ja küsi näha. Peahoone oli tunduvalt lihtsam ehitis.
Dmitri Petrjakov
Liige
Kontakt:

Charlemagne

Suur tänu!

Sealt kandist ma pole... Kuid hiljuti olin seal Kalaliidu koosolekul. Päraast aint sain teada et see punasest tellisest maja oli ehitatud usagil 1980....
Charlemagne
Liige
Kontakt:

Täpsemalt vist et sai valmis 1985. Aga siis läks perestroika lahti ja isakestel polnud enam aega eriti puhata. Kui ma käpa taha saan, siis katsun sulle mõne pildi või infokillu lisaks saata.
Dmitri Petrjakov
Liige
Kontakt:

Oleks väga tänulik... kui saaks kuidagi kiiremini. Mul raamatu jaoks vaja. Just alustan uue peatüki kus Andropoff Eestis paneb plaane paika kuidas Verekivi ja Dannebrogi reliikviaid kätte saada et Breznevi tervist parandada et ta saaks 26.kongressil esineda ja mitte kokku väriseda... :D
Charlemagne
Liige
Kontakt:

http://www.villaandropoff.fi/history.shtml?est

Esialgu selline link,aga see on sul vist omalgi olemas. Pole praegu samuti sinnakanti asja, seepärast saatsin e.maili teel järelpärimise. Loodan, et minu pärisnimi nii paljukest ikka maksab, et nad vastuseta ei jäta. Kui aga ei aita siis katsun muud moodi saada. Olin seal viimati ise talvel, koht on väga asjalik.
Dmitri Petrjakov
Liige
Kontakt:

See link on jah mul olemas... Kuid sealt ma pole midagi leidnud väljaarvates mõned ehitised, mis on peahoonest kõrval ja võib olla nad on seal seisnud enne uue hoone ehitamist.

Minu raamat "Kaarli Goolem" (mida millegi pärast just Tõnismäe sündmuste ajal keegi ei tahtnud kirjastada, isegi venemaa kirjastused) on osaliselt siin http://www.proza.ru/author.html?petrjakov
Ja see tuleb vist eelvimane peatükk... :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist