Millise detektoriga militaar.net´i üritusele tuled?

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
Vasta
Kasutaja avatar
suurpomm
Liige
Kontakt:

Millise detektoriga militaar.net´i üritusele tuled?

Postitus Postitas suurpomm »

Väike uuring: Millised detektorid Militaar.net`i üritusest osa võtavad?
Huvitav oleks ka, kui palju masinaid ritta seatakse ja kas on mõni millegi erilisega tulemas.

Kui midagi vahele ei tule ,siis esindan ennast Garrett ACE250-ne ja Bounty hunter Tracker IV-ga.
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Ühe firma aparaatidega tekitate üksteisele lähemal kui paarkümmend meetrit üleüldise kakofoonia, mis meenutab Led Zeppelini soolokidra "tagasisideefekti" - kuulata on ju naljakas, aga ruttu tüütab ära 8)
Kasutaja avatar
suurpomm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas suurpomm »

Ja kui ma oma Bounty tööle panen, siis lähevad Garretid lolliks. Viis meetrit peab ikka vahet olema.
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

Vötan oma garrettttttttti ka ligi.
Kui pihta ei lase,siis vähemalt mööda lased!
ASuur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ASuur »

Arnold kirjutas:Ühe firma aparaatidega tekitate üksteisele lähemal kui paarkümmend meetrit üleüldise kakofoonia, mis meenutab Led Zeppelini soolokidra "tagasisideefekti" - kuulata on ju naljakas, aga ruttu tüütab ära 8)
Ei noh,mis tüütab...hoopis nimetame asja ümber "Väikeste sõjamasinate sümfooniaks" ;-) ja hakkame rahvalt kuulamise eest pappi küsima!!
Minuga veereb igal juhul Saaremaale kohale üks CS 1M.
Võin sellega loodavas rahvakunstikollektiivis näiteks oboemängija kohale kandideerida. :-))
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Mees - ära lõhu mu kõhtu! :D :D :D
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

ASuur , kas saad veel laenuks EKV detektorit? Hullult oleks huvitatut! Ise ikka veeren kohale oma toodanguga , mida ka soovijatel lasen proovida.
Kuid tean, et üht -teist on veel tulemas :twisted:
Huvitun maisest rasketehnikast.
ASuur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ASuur »

Scout-2 saaks laenata küll ,aga selle eest küsitakse ca 650 kr/päev.(sendi pealt ei mäleta,kui vaja,võin järgi küsida)
Mul on seoses "soomusdiviisis" osalemisega Saaremaa ürituse kulud niigi laes,seega ei tahaks seda veel oma kukile võtta.
Kui soovid,võin muidugi sinu jaoks laenutada,aga siis pead arvestama rendiga neljapäeva pärastlõunast esmaspäeva pärastlõunani.
Või siis käid ise ja kaupled enda jaoks soodsama diili - mina ise tingida ei armasta,aga mul korra üks tuttav käis ja võitles enda jaoks palju parema kokkuleppe - sai nädalavahetuse tasuta ja maksis ainult kahe tööpäeva eest.Kui huvi,võin privasse kontakti anda.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline