Millise detektoriga militaar.net´i üritusele tuled?
Millise detektoriga militaar.net´i üritusele tuled?
Väike uuring: Millised detektorid Militaar.net`i üritusest osa võtavad?
Huvitav oleks ka, kui palju masinaid ritta seatakse ja kas on mõni millegi erilisega tulemas.
Kui midagi vahele ei tule ,siis esindan ennast Garrett ACE250-ne ja Bounty hunter Tracker IV-ga.
Huvitav oleks ka, kui palju masinaid ritta seatakse ja kas on mõni millegi erilisega tulemas.
Kui midagi vahele ei tule ,siis esindan ennast Garrett ACE250-ne ja Bounty hunter Tracker IV-ga.
Ei noh,mis tüütab...hoopis nimetame asja ümber "Väikeste sõjamasinate sümfooniaks"Arnold kirjutas:Ühe firma aparaatidega tekitate üksteisele lähemal kui paarkümmend meetrit üleüldise kakofoonia, mis meenutab Led Zeppelini soolokidra "tagasisideefekti" - kuulata on ju naljakas, aga ruttu tüütab ära
Minuga veereb igal juhul Saaremaale kohale üks CS 1M.
Võin sellega loodavas rahvakunstikollektiivis näiteks oboemängija kohale kandideerida.
Scout-2 saaks laenata küll ,aga selle eest küsitakse ca 650 kr/päev.(sendi pealt ei mäleta,kui vaja,võin järgi küsida)
Mul on seoses "soomusdiviisis" osalemisega Saaremaa ürituse kulud niigi laes,seega ei tahaks seda veel oma kukile võtta.
Kui soovid,võin muidugi sinu jaoks laenutada,aga siis pead arvestama rendiga neljapäeva pärastlõunast esmaspäeva pärastlõunani.
Või siis käid ise ja kaupled enda jaoks soodsama diili - mina ise tingida ei armasta,aga mul korra üks tuttav käis ja võitles enda jaoks palju parema kokkuleppe - sai nädalavahetuse tasuta ja maksis ainult kahe tööpäeva eest.Kui huvi,võin privasse kontakti anda.
Mul on seoses "soomusdiviisis" osalemisega Saaremaa ürituse kulud niigi laes,seega ei tahaks seda veel oma kukile võtta.
Kui soovid,võin muidugi sinu jaoks laenutada,aga siis pead arvestama rendiga neljapäeva pärastlõunast esmaspäeva pärastlõunani.
Või siis käid ise ja kaupled enda jaoks soodsama diili - mina ise tingida ei armasta,aga mul korra üks tuttav käis ja võitles enda jaoks palju parema kokkuleppe - sai nädalavahetuse tasuta ja maksis ainult kahe tööpäeva eest.Kui huvi,võin privasse kontakti anda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline