Rahuloleva Passat B5.5 omanikuna ja Põlvasse registreerituna võtan voli lohutada, et me ei solvunuddavidsoniharald kirjutas: ↑24 Okt, 2023 13:55 Ei soovi siin kohal solvata ühtki Põlvalast ega Passati omaniku.

Rahuloleva Passat B5.5 omanikuna ja Põlvasse registreerituna võtan voli lohutada, et me ei solvunuddavidsoniharald kirjutas: ↑24 Okt, 2023 13:55 Ei soovi siin kohal solvata ühtki Põlvalast ega Passati omaniku.
See pilt lekkis lihtsalt kasutusjuhendi uuenduse kaudu. Mistap ei ole tegemist uue istme reklaamipildiga vaid lihtsalt tõsiasja sedastamisega, et uus iste tuleb. Kas see ka probleemid lahendab - elu näitab.
Dacia Spring on juba turul - ilmselt selle Renault sisu on sama.Kapten Trumm kirjutas: ↑15 Nov, 2023 11:01 Autolehes oli paar nädalat tagasi uudis, et Citroen toob järgmine aasta turule elektriauto, mis peab konkureerima Hiina odavate elektriautodega Euroopa turul. Umbes 300 km sõidu-ulatusega väikeauto hinnaks öeldakse alates 23 000 eurot. Järjekorras pidi olema ka veel odavam versioon, 200 km sõidu-ulatusega, hind alates 19 000 eurot. Mismoodi see võimalik on, ei saa täpselt aru, aga küllap siis midagi on välja mõeldud.
Ma küll selle Springi sõiduulatust ei suuda uskuda. Aku on ju peaaegu sama, mis minu vanal Nissan Leafil (27 vs 24 kWh) ja selle 3 kWh arvelt kohe kindlasti ei tule nii palju sõiduulatust juurde.Walter2 kirjutas: ↑15 Nov, 2023 12:07Dacia Spring on juba turul - ilmselt selle Renault sisu on sama.Kapten Trumm kirjutas: ↑15 Nov, 2023 11:01 Autolehes oli paar nädalat tagasi uudis, et Citroen toob järgmine aasta turule elektriauto, mis peab konkureerima Hiina odavate elektriautodega Euroopa turul. Umbes 300 km sõidu-ulatusega väikeauto hinnaks öeldakse alates 23 000 eurot. Järjekorras pidi olema ka veel odavam versioon, 200 km sõidu-ulatusega, hind alates 19 000 eurot. Mismoodi see võimalik on, ei saa täpselt aru, aga küllap siis midagi on välja mõeldud.
https://dacia.citymotors.ee/models/show ... index.html
Passat B5.5 automaat ja natuke järgiaidatud ECU-ga maanteel täitsa ilusti 5-5,5 100+ kiirustel, linnas koos eelsoenduse ja lühikeste otsadega 9. Öko, aga tehaselubatust mööda. Jätkuvalt üks parimaid autosid, mida olen omanud, samal ajal üks ilmetumaid. Ikkagi alles ja käigus.Kapten Trumm kirjutas: ↑15 Nov, 2023 12:34 Kui ma meenutan seda VW "diisliskandaali", siis minu kogemus VW autodega pärineb küll 2000-2003 perioodist (B5 Passatiga), kuid toona vähemalt jäi mulje, et VW oli aus ja mida ta kütusekuluks lubas, see oli ka saavutatav. 1,9TDI 81 kW Variant käsikastile lubas teha 4,5 l/100 km peale maanteesõidul ja Tartus käies sai kontrollitud - tankimise järgi oli tegelik 4,1-4,2, seejuures ma päris 90ga ei sõitnud (pigem 100-110). Ka muude, 1980-1990ndate autodega olen täheldanud, et toona lubatu oli üldiselt ka saavutatav. Kui aga lubatud 3,8 l/100 km asemel on tegelik kulu pigem 5,8, siis see on juba puhas kliendi petmine.
Kasutajad foorumit lugemas: erkilo ja 2 külalist