iseenesest on see kuju päris vahva. Inimene, kes ei tea õigest varustusest eri piirkondades midagi ( nagu mina ) leiab, et see ongi ainuõige igas olukorras kasutada. Aga ütleme nii, et see Academy mudel on mul esimene ja ma nii peensusteni veel ei langeks. Kuna kabiini tegelikult väga eredalt näha ei jää siis selle värvimine on lihtsalt hea näpuharjutus.
Pildil näha olevat piloodist vasakule jäävat punast kangi pole mudelil. Selle proovisin ise sulatada. Midagi nagu isegi tuli välja. Pilte peaks saama mu esimesest tööst õhtul( rõhutan esimesest, et saaks andeks valed värvitoonid ja muud mööda laskmised). Suur viga ilmnes mul eile õhtul. Kui ma ostsin mudelivärve siis ka model masteri interior greeni. Krt õhtul avastasin, et see pole interior green vaid müüdi mulle panzer green. vahe on väike aga juba häiriv. Et siis ma kuulan teie soovitusi edaspidiseks küll, aga mitte väga kriitilisi, kus hakka otsast peale jne lugeda ei tahaks.

Mina ise olen rahul sellega mis tulemus praegu on.
ja muidugi igati teretulnud võiksid olla õpetused mida saaks siis veel muuta kabiinil ( muuta mitte otsast alustada )