Aga mudelist, praegu on siis olukord on selline, kus peal on läikiv lakk, dekaal ja pesu. Vaadake ja kritiseerige.

vat sellega mul ei olegi välja tulnud, olen just kasutanud seda nn. meigiseent. see raip on liiga tilluke, variandid on kas liiga palju värvi, või liiga vähe. vahepealseid, töötavaid variante pole suutnud leida.Järgmine kord on plaanis kasutada meigisvammi, sellel peaks poorsus peenem olema.
vat selle olive drabi asemel soovitaks kasutada MM 1764 Euro Dark Green. see on RAL 6003 ehk siis saksa roheline... punakaspruunina muide sobib MM 1533 või siis sokolaadipruunina MM 2096, neid kasutasin ise, kui veel emailidega mängisin. praeguseks on põhiliselt ikkagi akrüülid. küll aga ma mingi mudeli juures oma MM jäägid ära kasutan...Peale kolme kihti põhivärvi siis tuli peale laik olive drab naol, sedagi sai 2-3 kihti.
ei tundunud kuigi rentaabel ettevõtmine. väga aeglaselt edenes see. ilmus korraga 1-2 täppi ning need rohkem aimatavad, kui nähtavad. ehkki nagu näha, on ilmselt asi harjutamises ja kannatlikkuses... eks ma siis jõudumööda katsetan uuesti. mõlema svammiga.Kas vaikselt selle liiga vähese värviga kasvatama ei saanud hakata kulumist või?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist